Welkom bij Radio Lorali. Onze studio's bevinden zich te Lummen, je kan ons horen in de regio Lummen op 107,5. In regio Halen op 105.5 , regio Heusden Zolder op 105.0, via DAB+ (kanaal 10D) in (midden) Limurg en natuurlijk ook overal via de livestream. Onze livestream heeft een update gehad, we merken dat niet alle internet radio's ons meteen terug vinden. Via de 'luister live' pagina hebben we wel een player langs waar je ons al kan horen.
 

Opgelet, de linken voor onze webstream zijn aangepast. De oude linken en stream zullen binnenkort niet meer werken. Via de "luister live"knop kan je de nieuwe linken vinden en ook al naar de nieuwe stream luisteren.

Wil je de radio steunen, dan kan dat, want radio maken kost geld, denk maar aan kosten die gepaard gaan aan de locatie waar de studio zich bevind, zowel materiaal als onderhoud ervan, vergunningen en verzekeringen, uitzendfaciliteiten enz... Dankzij onze vrijwillige radiomakers is het mogelijk gezellige en sfeervolle muziek tot bij jullie in de huiskamer te brengen. Door hier te doneren help je ons dit te kunnen blijven doen voor jullie, nu, én in de toekomst.  

 

Vergeet ons ook niet te liken op onze facebook pagina   facebook link  .


Hier onder kan je ook ons programma schema terug vinden.